Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/themes/michell/anps-framework/widgets/AnpsImage.php on line 63 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/themes/michell/anps-framework/widgets/AnpsRecentProjects.php on line 76 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/themes/michell/anps-framework/widgets/AnpsSocial.php on line 214 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/themes/michell/anps-framework/widgets/AnpsText.php on line 427 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 61 Rags to Riches | Loderus. Design och koncept för digitala medier.

Rags to Riches

Notice: Undefined variable: header_media in /customers/1/0/0/loderus.se/httpd.www/wp-content/themes/michell/single-portfolio.php on line 90

Rags to Riches

Rags to Riches är Loderus eget projekt. Det är en sida för secondhand märkeskläder. Jag driver den och har jobbat med allt från logotyp till design av idé av siten.

Sidan är byggd i WordPress med plugins och Paypal som betalningsmetod. Affärsidén är den samma som Blockets, säljaren lägger själv upp varor till försäljning och blir kontaktad direkt av köparen. Det enda man ”köper” på sidan är själva annonsen. Just nu jobbar vi med att förbättra user experience och uppdatera funktionalitet, speciellt på mobilversionen.

Jag är mycket förtjust i logotypen som kan omvandlas i oändlighet utan att tappa igenkänning. Font jag använt här är en modifierad Big Caslon. På siten är det sedan bilderna som gör jobbet. Jag har samarbetat både med olika nya fotografer för mina imagebilder, Helena Åkesson och Agnes Byrfors, samt en mer etablerad, Malin Lauterbach.

Nu jobbar jag med att utveckla konceptet ”Finloppis” på utvalda locations i Malmö. Läs mer om dessa arrangemang på siten!

Portfolio